Klaar voor het echte werk?

Heb jij affiniteit met techniek, met industrie en/of  de maritieme sector? En zie jij het als een uitdaging om ons jonge team te laten groeien? Kom dan werken bij European Pump Services BV.

 »
Gelijk solliciteren
>

Werken bij EPS!

Kom bij EPS en ga er samen met ons tegenaan. De beste zijn in wat we doen, dat zit in ons DNA. En om deze kwaliteit te leveren zoeken wij meesters in het technische speelveld. Als jij alles in het werk stelt om de beste kwaliteit te leveren en verliefd bent op het technische vak, dan zoeken we jou. Kom bij ons werken of leren!

Wij zoeken nieuwe collega’s die ons helpen bij het waarmaken van onze groeiambities en daardoor ook zelf groeien in het waarmaken van eigen ambities.

Werken en leren? Dat kan ook samen!

Stageplek

Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag. Kies voor werken en leren. Dat is de basis voor groei! Door deze combinatie haal je het maximale uit jezelf, leer je in de praktijk en ben je als werkende verzekerd van een vast inkomen.

Als erkend leerbedrijf investeren wij in jou, want als jij groeit, groeien wij ook. Benieuwd wat je gaat verdienen als je 4 dagen gaat werken en 1 dag naar school gaat?
Solliciteer nu!

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Neon 13
4751 XA Oud-Gastel
The Netherlands
+31 (0)180 44 22 66
info@epsbv.com

    Uitgelichte vacatures

    Software Engineer

    Zoek je een baan waarin je als software engineer door intensieve samenwerking met onze sales engineers, klanten en leveranciers uitdagende en sterk afwisselende projecten succesvol afrondt? Vind je het leuk om jouw skills terug te zien in concrete oplossingen waar onze klanten blij door worden? Wil je net als ons groeien in de energietransitie? Kom […]

    »
    Meer info