Wie is EPS?

Ontmoet de EPS familie

Ontdek wie we zijn,
wat onze kracht is,
hoe trots we zijn op onze cultuur,
hoe en met wie we werken en waar we voor staan.

Aanpak

Samen met de klant vormen we door samenwerking en één aanpak een bovengemiddeld technisch team dat zorgt voor de beste en meest efficiënte pompoplossing.

Sales, support & service is wat we leveren. Dit is direct onze kracht. Wat er ook gebeurt, EPS staat 24/7 klaar voor de klant.

We doen wat we beloven en het leveren van kwaliteit is hierin het meest belangrijk. Techniek zit in ons DNA. EPS opereert uiteraard wereldwijd.

 

Cultuur

Innoveren & samenwerken met de klant staat symbool voor EPS. We zijn een onafhankelijk bedrijf sinds 1999 actief in de huidige vorm. ‘Gaat niet, bestaat niet’ zeggen we vaak bij EPS. Het kenmerkt het hoge serviceniveau dat we ontzettend belangrijk vinden binnen het bedrijf. Toch zijn we een nuchter, maar ook gezellig familiebedrijf. Wie over de vloer komt of samenwerkt met EPS ervaart het huiskamergevoel. Het is de passie voor de techniek die zorgt voor een gemene deler en het bieden van totaaloplossingen dat zorgt voor decennialange samenwerkingen en met een heldere blik op de toekomst. Uiteraard zijn we ook uw partner in de energietransitie. Daar zijn we trots op!

Locatie

We heten u graag welkom in onze hoofdvestiging van EPS in Oud-Gastel. Het pand is centraal gevestigd in het Europoortgebied. We vertellen je graag persoonlijk wie we zijn en wat we doen. Tevens krijg je een unieke kijk in onze werkplaats waar we met ons technische team dag en nacht pompen onderhouden en repareren.
Tevens beschikt EPS over een eigen innovatief testcentrum. Hier voeren we testen uit voor pompsystemen tot 5000 m3/h en 1000 kilowatt. We zetten dit onder andere in voor onze kwaliteitscontrole en R&D.
Tevens is EPS Group BV VCA* en ISO 9001 gecertificeerd.

Merken

EPS is exclusieve partner van ITT Bornemann, ITT Goulds en van Apollo. We bieden hierdoor een enorm spectrum aan innovatieve pomp oplossingen die uitermate geschikt zijn voor de energietransitie.

Werken bij EPS?»
Ga naar vacatures